Event registratie

„Geweldig om mezelf terugte zien op een aftermovie”

Wilt u uw evenement vast laten leggen voor een leuke aftermovie? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen op uw evenement met één of meerdere cameramannen in zetten om hier vervolgens een te gekke aftermovie van te maken.

Live streamen naar een aanwezige LED scherm is voor ons ook geen probleem. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk uw evenement live te streamen op onder andere Facebook, Youtube, Periscope of naar uw eigen media server*.


Afspraak

Wij spreken met u gedetailleerd het plan door. U maakt uw wensen kenbaar en wij stellen u de overige vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

Uitwerking

Wij gaan aan de slag met uw plan en werken deze intern uit en leggen deze aan u voor zodat u betrokken blijft. Daarnaast zorgen we dat de benodigde middelen op de locatie aanwezig zijn.

Uitvoering

Wij voeren het plan uit zoals deze besproken is met u. Aftermovie? U hebt er op locatie en daarna geen omkijken meer naar.

* Uitraad kunnen we naar meer locaties streamen dan alleen de genoemde locaties, neem hiervoor contact op met ons.


Wie zijn wij?

Wij zijn FoxEye Media! In 2008 zijn wij begonnen in het media landschap en langzaam uitgegroeit tot een videoproductie bedrijf in de omgeving van Emmen.