Broadcasting

„3, 2, 1, LIVE”

De bekende uitspraak „3, 2, 1, LIVE” is bij de meeste live shows niet meer weg te denken. En op uw evenement, hoe mooi zal deze uitspraak staan?

FoxEye Media kan voor u uw livestream verzorgen naar LED schermen op uw locatie. Wij kunnen zowel uw broadcasting partner zijn als uw totaal leverancier tot een ledscherm aan toe. Wilt u uw evenement of congres live streamen naar een online media als Facebook, Youtube, Periscope of naar uw eigen media server*? Geen probleem, wij regelen dit voor u.

Live vanaf een evenementenlocatie streamen met een multicam registratie? Het kan allemaal. Het team van FoxEye Media houdt wel van een uitdaging. Onze camera operators kunnen met diverse technieken uw evenement prima vastleggen. Van statische opstelling tot flycam, voor elke opdracht hebben we een oplossing.


Afspraak

Wij spreken met u gedetailleerd het plan door. U maakt uw wensen kenbaar en wij stellen u de overige vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

Uitwerking

Wij gaan aan de slag met uw plan en werken deze intern uit en leggen deze aan u voor zodat u betrokken blijft. Daarnaast zorgen we dat de benodigde middelen op de locatie aanwezig zijn.

Uitvoering

Wij voeren het plan uit zoals deze besproken is met u. Live, aftermovie? U hebt er op locatie en daarna geen omkijken meer naar.

* Uitraad kunnen we naar meer locaties streamen dan alleen de genoemde locaties, neem hiervoor contact op met ons.


Wie zijn wij?

Wij zijn FoxEye Media! In 2008 zijn wij begonnen in het media landschap en langzaam uitgegroeit tot een videoproductie bedrijf in de omgeving van Emmen.